dinsdag 31 augustus 2010

Betty-Sue is back!


Texel was super!
Feestje gevierd, uitgewaaid, herinneringen opgehaald en vooral veel, heel veel inspiratie opgedaan!

Tafelzeil ingeslagen, ritsjes gescoord, er kan dus weer gewerkt worden!
Hier alvast een preview..


vrijdag 27 augustus 2010

Betty-Sue gaat er even tussenuit

Na een vele uren en meters stof, zeil, garen, tientallen labels en 2 geknapte naalden voor Slowlands, ga ik er even tussenuit!
Een paar dagen uitwaaien op Texel en dan weer tot in de vroege uurtjes achter de naaimachine!

zaterdag 21 augustus 2010

vrijdag 20 augustus 2010

Naaien naaien naaien

Met Slowlands Festival in het vooruitzicht, maar nauwelijks Betty-Sue items op voorraad, wordt 't de komende tijd hard werken!



 
Resultaat van vrijdag:
2 yoga-tassen
1 stap tasje
5 sjaaltjes

vrijdag 13 augustus 2010

Betty-Sue meets Slowlands!

Zaterdag 11 september sta ik met m'n Betty-Sue spullen op Slowlands Festival in Deventer!

http://www.slowlandsfestival.nl/programma/4/bazaar/71/betty-sue

'Slowlands is een uitbundig festival in het Havenkwartier in Deventer, het voormalige industrieterrein waar nu een levendig atelier- en bedrijvencomplex is gevestigd. Na het succesvolle en drukbezochte debuut van vorig jaar kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven.

Ook dit jaar biedt Slowlands weer plek aan diverse disciplines, van muziek en beeldende kunst tot theater en film. Op vier podia treden de hele dag muzikale acts op, met een breed aanbod aan stijlen. De programmering geeft blijk van een goede neus voor zowel regionaal, landelijk en internationaal talent.
Verder is er straattheater, een verhalenboot, een bazaar, terrasjes met ‘puur natuur’ eten en drinken en volop gelegenheid tot (inter)activiteit van het publiek. Denk aan workshops flamenco en een kruidenwandeling door het Havengebied. Voor kinderen is er veel te doen, zoals het maken van muziekinstrumenten met afvalmaterialen, broodjes bakken, dansen etc.
Slowlands zou bovendien Slowlands niet zijn als er geen extra aandacht was voor de harmonie tussen lichaam en geest. Bezoekers kunnen een deskundige massage nemen of meedoen aan healings of ontspanningsessies als tai chi, meditatie en yoga.
En na een volle dag feest en cultuur is het nog niet voorbij. Als het festival om 23 uur stopt, opent het Burgerweeshuis zijn deuren voor de Slowlands afterparty. Alwaar de Slowlandsbeleving nog tot in de vroege uurtjes wordt voortgezet. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen!'

Kom je ook? :)

dinsdag 10 augustus 2010

SOLD

De volgende items zijn verkocht, maar zie je een bepaald stofje of een combinatie die je leuk vindt voor je eigen Betty-Sue bestelling, mag je dat uiteraard laten weten!